Vogesa

Verzenden & retourneren

Levering binnen Nederland
Voor leveringen binnen Nederland betaalt u bij bestellingen boven de €30 geen verzendkosten.

Levering buiten Nederland
Wij verzenden ook pakketten naar afleveradressen buiten Nederland. Voor verzendingen naar België zijn er bij bestellingen boven de €50 ook geen verzendkosten, mits het pakket met de pakketdienst meekan. Een Cargodienst hebben wij niet voor verzendingen naar België. Voor verzendingen naar andere landen zullen de verzendkosten afhangen van het totale gewicht en de land van bestemming. Bij het invullen van uw gegevens dient u ook het land te selecteren waar het pakket afgeleverd moet worden. Nadat u dit heeft aangepast zullen de exacte verzendkosten getoond worden.

 

Retourvoorwaarden
Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 

Zorg ervoor dat u het product goed en degelijk verpakt terugstuurt, inclusief de aankoopnota en retourformulier.
Stuur het product terug in de staat waarin u het ontvangen heeft. Let daarbij op onderstaande aandachtspunten:
- Het retourneren is op eigen risico en kosten.
- Producten die niet voldoen aan retourvoorwaarden zullen niet worden geaccepteerd en retour afzender worden gestuurd.
In de afkoelingsperiode van 14 dagen kunt u het product op 'zicht' controleren. Dit wil zeggen dat u het product kunt controleren met hetgeen u op de site heeft gezien, u kunt het product dus niet gebruiken of activeren!

Herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hieronder vindt u de modelformulier voor herroeping. deze kunt u op uw dashboard plaatsen en printen. 

Met een ingevuld formulier is de kans op misverstanden aanzienlijk kleiner. 

 

© Copyright 2020 Vogesa Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »