Vogesa

Filters

Leonor Greyl

Leonor Greyl

Leonor Grey staat bekend als één van de pioniers op het gebied van haarverzorging. Het merk uit mode stad Parijs is al jaren één van de meest gebruikte merken backstage bij modeshows en magazine shoots van de grote mode merken en bekendheden. Leonor Greyl heeft voor elk type haar een oplossing. Leonor Greyl shampoo creme moelle de Bambou zorgt voor lang, en kroezig haar. De Leonor Greyl Shampoo Reviviscence is weer uitstekend geschikt voor gekleurd, beschadigd, droog en bros haar. IS uw haar dun en gevoelig dan is de Leonor Greyl Bain vitalisant B echt iets voor. Heeft u een permanent of is u haar van nature al van krullen voorzien dan is de Bain restructurant a la banane echt iets voor uw haar. Veel mensen hebben graag wat meer volume in hun haar, daar heeft Leonor Greyl met de Shampoo au miel ook aan gedacht. Deze shampoo heeft de heerlijke geur van honing.  Vrouwen met lang haar hebben vaak last van klitten in hun haar. Leonor Greyl Bain volumateur aux algues de oplossing voor. Droge uiteinde en een vette hoofdhuid worden bestreden met de LEonor Greyl Bain TS. Aan het aan de andere kant zorgt de Leonor Greyl Traitanta a la Propolis voor de bestrijding van de droge hoofdhuid en roos. Leonor Greyl heeft ook aan de kleintjes gedacht met de Leonor Greyl mousse douceur fleurs d’oranger.

Leonor Greyl heeft ook een prachtige lijn oils. Leonor Greyl huile secret de Beaute, en Leonor Greyl Huile de Magnolia zijn absolute toppers vor de huid en voor het haar. Leonor Greyl heeft daarnaast ook een prachtige selectie met haarmaskers en styling producten.

Een zeer mooie collectie haarverzorging van Leonor Greyl

Filter
Filters

Leonor Greyl Shampoo Reviviscence
€55,00 Leonor Greyl Shampoo Reviviscence
Leonor Greyl Huile de Magnolia
€36,00 Leonor Greyl Huile de Magnolia
Leonor Greyl Bain vitalistant B
€32,50 Leonor Greyl Bain vitalistant B
Leonor Greyl Masque Fleur de Jasmin
€44,00 Leonor Greyl Masque Fleur de Jasmin
Leonor Greyl Masque Orchidée
€44,00 Leonor Greyl Masque Orchidée
Leonor Greyl Lait Luminescence bi-phase 150ml
€39,50 Leonor Greyl Lait Luminescence bi-phase 150ml
Leonor Greyl Creme Regeneratrice
€25,00 Leonor Greyl Creme Regeneratrice
Leonor Greyl bain restructurant a la Banane
€29,50 Leonor Greyl bain restructurant a la Banane

© Copyright 2020 Vogesa Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »